Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Viking V1

Hinta : 16.06
Hinta ilman veroa : € 12.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.31010925

Viking V1 on passiivi kuulosuojain, joka on varustettu erityisellä pannalla. Tätä pantaa voidaan hyödyntää kolmessa eri asennossa: Pään, kaulan tai niskan takana. Universal panta on elastinen ja auttaa tukemaan kuulosuojaimia. Tämän avulla kuulosuojaimet eivät tunnu niin raskaalta päälle. V1 kuulosuojaimessa on helposti ja nopeasti vaihdettavat pehmusteet. Viking V1 on edullinen tapa suojata kuuloa.Viking V1 on passiivi kuulosuojain, joka on varustettu erityisellä pannalla. Tätä pantaa voidaan hyödyntää kolmessa eri asennossa: Pään, kaulan tai niskan takana. Universal panta on elastinen ja auttaa tukemaan kuulosuojaimia. Tämän avulla kuulosuojaimet eivät tunnu niin raskaalta päälle. V1 kuulosuojaimessa on helposti ja nopeasti vaihdettavat pehmusteet. Viking V1 on edullinen tapa suojata kuuloa.


Väri  Väri:
Sininen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Työ käyttöön
Vaimennus  Vaimennus:
SNR 30db(A)
Paino  Paino:
191 g

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 4 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 8.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.