Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Uvex X-Fit - 25 paria SNR 37 dB

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.48211200125PR

Ergonomisesti muotoilulle korvatulpalle on tunnusomaista voimakas äänenvaimennus, joten se soveltuu erityisen hyvin äänekkäisiin ympäristöihin. Nämä korvatulpat ovat arvokas lisä tuotevalikoimaamme.Ergonomisesti muotoilulle korvatulpalle on tunnusomaista voimakas äänenvaimennus, joten se soveltuu erityisen hyvin äänekkäisiin ympäristöihin. Nämä korvatulpat ovat arvokas lisä tuotevalikoimaamme.

 

X-Fitin ominaisuudet:

- Ainutlaatuinen tiheä rakenne

- Pehmeä ja kestävä vaahto

- Ergonominen muoto helpottaa asennusta

- Laajentumisesta aiheutuva paine on matala, mikä helpottaa asentamista

- Erittäin mukava pitkän aikavälin käyttöön

- Erinomainen suoja korkeita ääniä vastaan, erityisesti matalien taajuuksien melua vastaan

- Mahdollisuus keskustella muiden kanssa samalla kun suojautuu korkeita ääniä vastaan


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.