Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Uvex x-fit -korvatulpat 25 paria

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.48211200125PR

Ergonomisesti suunnitellut Uvex X-fit -korvatulpat ovat kertakäyttöisiä, joissa on erittäin suuri vaimennus hyvin voimakkaalle melulle myös pitkiksi ajoiksi altistuttaessa. Vaimennus on kuitenkin tasainen, mikä lisää mahdollisuuksia kuulla tärkeitä ääniä, kuten varoitusäänet.Pakkaus sisältää 25 paria Uvex X-fit korvatulppia. Vaimennus on SNR 37dB

Ergonomisesti suunnitellut Uvex X-fit -korvatulpat ovat kertakäyttöisiä, joissa on erittäin suuri vaimennus hyvin voimakkaalle melulle myös pitkiksi ajoiksi altistuttaessa. Vaimennus on kuitenkin tasainen, mikä lisää mahdollisuuksia kuulla tärkeitä ääniä, kuten varoitusäänet.

Tulpissa on sileä pinta, joka estää mm. sormista tarttuvan lian ja jonka ansiosta tulppa menee helposti syvälle korvakäytävään. Korvatulpat myös laajenevat nopeasti, joten ne ovat helppo ja mukava asettaa paikoilleen. X-fit -mallissa takaosa laajenee nopeammin, jonka seurauksena tulppa ei mene liian syvälle korvaan ja helpottaa myös sen irrottamista.


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.