Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Speedo Ergo Korvatulpat

Hinta : 8.15
Hinta ilman veroa : € 6.57
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.326SPD703380000

Aikuisten Ergo korvatulppa on pääsääntöisesti uintia varten suunniteltu. Pehmeä korvatulppa, joka mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden ja istuvuuden. Niissä on ergonominen muotoilu, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja poiston. Tulee kierrätettävässä pakkauksessa.Aikuisten Ergo korvatulppa on pääsääntöisesti uintia varten suunniteltu. Pehmeä korvatulppa, joka mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden ja istuvuuden. Niissä on ergonominen muotoilu, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja poiston. Tulee kierrätettävässä pakkauksessa.


Väri  Väri:
Musta
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.