Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Speedo Biofuse Aquatic Korvatulpat

Hinta : 6.10
Hinta ilman veroa : € 4.92
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.326SPD004967197

Biofuse korvatulpat, jotka on tarkoitettu vesiurheiluun. Korvatulpat ehkäisevät korviin menevän veden ja ei häiritse harrastustasi. Näille korvatulpille on luonteenomaista Speedo Biofuse teknologia, joka mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden ja istuvuuden. Niissä on ergonominen muotoilu, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja poiston. Tulee kierrätettävässä pakkauksessa.Biofuse korvatulpat, jotka on tarkoitettu vesiurheiluun. Korvatulpat ehkäisevät korviin menevän veden ja ei häiritse harrastustasi. Näille korvatulpille on luonteenomaista Speedo Biofuse teknologia, joka mahdollistaa maksimaalisen mukavuuden ja istuvuuden. Niissä on ergonominen muotoilu, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja poiston. Tulee kierrätettävässä pakkauksessa.


Väri  Väri:
Vaalean Sininen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
Kantopussi

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.