Turvallinen Maksutapa

Our Information

Sordin Supreme Pro X -kuulosuojaimet

Hinta : 210.74
Hinta ilman veroa : € 169.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.42SOR75302X

Sordin Supreme Pro X, optimaalinen kuulo korkealla vaimennuksella. Täysin vedenkestävät mikrofonit. AUX-sisääntulo ja vedenpitävä akkulokero. Litteä muotoilu kupuissa sekä vasen että oikea kätisille ampujille. Kaksi erillistä - vedenpitävää - mikrofonia, joissa on erinomainen äänenlaatu ja täydellinen suuntaava kuulo. Irroitettava sanka Saatavilla vihreänä sekä mustana Korkea vaimennus sekä luonnollinen ja realistinen ääni Kestää 600 tuntia kahdella AAA-paristolla AUX-sisääntulo (3,5 mm) metsästysradiolle, koiran jäljittimille sekä musiikintoistolaitteille Monokaapeli on testattu IP 67:ta varten Ruotsin Kansallisessa Koe ja Tutkimus Instituutiossa 5 vuoden takuu elektroniikalle.
Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.