Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Sanohra Fly - 11+ vuotiaille

Hinta : 12.34
Hinta ilman veroa : € 9.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 7.329SAN003

Nämä Sanohra Fly -korvatulpat on suunniteltu 11 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille esimerkiksi lentomatkoja varten. Ne lieventävät nousun ja laskun aikana syntyvää kipua korvissa ja vaimentavat lentokoneen ääntä koko lennon ajan.Sanohra Fly -korvatulpat 11+ -vuotiaille

Nämä Sanohra Fly -korvatulpat on suunniteltu 11 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille esimerkiksi lentomatkoja varten. Ne lieventävät nousun ja laskun aikana syntyvää kipua korvissa ja vaimentavat lentokoneen ääntä koko lennon ajan.

Sanohra Fly -korvatulpat ovat uudelleenkäytettävät ja ne on helppo pakata kätevään säilytyslaatikkoon, joka kuuluu tuotteen hintaan.

 

Ominaisuudet:

Uudelleenkäytettävät

Vähentävät melua 20-30dB

Lieventävät lentokoneen nousussa ja laskussa aiheutuvaa kipua korvissa


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.