Turvallinen Maksutapa

Our Information

Pluggerz Travel Kids

Hinta : 18.40
Hinta ilman veroa : € 14.83
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3244200902

Anna lapsesi korvien levätä, kun matkustatte! Onko lennonaikainen inhottava tunne korvissa tuttu sinulle? Sen aiheuttaa ilmanpaine ja kehosi reagoi siihen. Erityisesti lentäessäsi tai oleskellessasi korkeassa ilmanalassa tämä voi todella kuormittaa sinua. Käyttämällä Pluggerz Travel-korvatulppia annat lapsillesi mahdollisuuden rentouttaa kehoaan.Anna lapsesi korvien levätä, kun matkustatte!

Onko lennonaikainen inhottava tunne korvissa tuttu sinulle? Sen aiheuttaa ilmanpaine ja kehosi reagoi siihen. Erityisesti lentäessäsi tai oleskellessasi korkeassa ilmanalassa tämä voi todella kuormittaa sinua. Käyttämällä Pluggerz Travel-korvatulppia annat lapsillesi mahdollisuuden rentouttaa kehoaan.

Haluatko valita mukavan tavan matkustaa ja suojata myös lapsiasi painetta vastaan? Siinä tapauksessa Pluggerz Travel-korvatulpat ovat täydelliset heille! Meillä on myös korvatulpat aikuisille! Mukavaa matkaa!


Pluggerzin erityispiirteet:

- Yksi koko

- Yksi filtteri

- Epäsäännölliseen käyttöön

- Valmistettu kestävästä silikonista

- Helposti puhdistettava

- 3-10-vuotiaille lapsille

Sisältö:

- Yksi setti yleiskäyttöisiä kuulosuojaimia

- Yksi ylimääräinen setti korvakappaleita

- Yksi ylellinen paketti


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.