Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Pluggerz Swim Kids vaaleanpunainen ja sininen

Hinta : 18.40
Hinta ilman veroa : € 14.83
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3244200742

Häiritseekö korviin menevä vesi harrastustasi? Ei hätää Plugger swim on kehitetty ehkäisemään korviin menevää vettä uinnin aikana. Uiminen merkitsee useimmille ihmisille mukavuutta ja rentoutumista. Stressi ja epämukavuus eivät kuulu uima-altaaseen. Ja mikäli sinulla on herkät korvakäytävät, tulee sinun myös suojella korviasi vedeltä. Pluggerz Swim-korvatulpat antavat sinun ja lastesi nauttia uimisesta, kylpemisestä ja suihkussa käymisestä.Häiritseekö korviin menevä vesi harrastustasi? Ei hätää Plugger swim on kehitetty ehkäisemään korviin menevää vettä uinnin aikana.

Uiminen merkitsee useimmille ihmisille mukavuutta ja rentoutumista. Stressi ja epämukavuus eivät kuulu uima-altaaseen. Ja mikäli sinulla on herkät korvakäytävät, tulee sinun myös suojella korviasi vedeltä. Pluggerz Swim-korvatulpat antavat sinun ja lastesi nauttia uimisesta, kylpemisestä ja suihkussa käymisestä.

Ilmeisestikin haluat uida, kylpeä ja käydä suihkussa. Pluggerz Swim-korvatulppien avulla voit sanoa hyvästit vedelle korvissasi ja valitset mukavan ja käytännöllisen ratkaisun. Tulet hämmästymään siitä, kuinka mukavilta nämä korvatulpat tuntuvat. Meillä on myös pienempi versio lapsille!

 

Pluggerzin erityispiirteet:

  • Yksi koko
  • Yksi filtteri
  • Epäsäännölliseen käyttöön
  • Valmistettu kestävästä silikonista
  • Saatavana myös lapsille

Sisältö:

  • Yksi setti yleiskäyttöisiä kuulosuojaimia
  • Yksi ylimääräinen sarja korvakappaleita
  • Yksi ylellinen paketti

Väri  Väri:
Sekaväri
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
Kantopussi

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.