Turvallinen Maksutapa

Our Information

Pluggerz Pro All Fit

Hinta : 20.44
Hinta ilman veroa : € 16.49
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3244200142

Pluggerz Pro -korvatulpissa on ainutlaatuinen ääni, joka vaimentaa haitallisen melun turvalliselle tasolle. Silti kuulet muiden puheen hyvin!Pluggerz Pro -korvatulpissa on ainutlaatuinen ääni, joka vaimentaa haitallisen melun turvalliselle tasolle. Silti kuulet muiden puheen hyvin!

- Helppo käyttöinen

- Ainutlaatuinen suodatin

- Mukana kätevä säilytyspussi

- Sisältää kaulanauhan klipsuilla

- CE-sertifioitu ja testattu EN 352-2


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.