Turvallinen Maksutapa

Our Information

Pluggerz Hobby 22 dB

Hinta : 16.35
Hinta ilman veroa : € 13.18
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3244200162

Kotiin, töihin ja harrastuksiin suunnitellut korvatulpat! Käytät ehkä kotona laitteita, jotka pitävät ääntä. Poraaminen ja muut äänet voivat vahingoittaa korviasi. Joskus sinun on käytettävä koneita yksinkertaisesti, koska se on paras tapa tehdä kyseinen työ. Ajattele sen vaikutuksia kuuloosi.Jos olet liian lähellä kovaa melua pitkän aikaa, voit saada pysyvän kuulovaurion. Pluggerz Hobby huolehtii hyvästä suojauksesta.Kotiin, töihin ja harrastuksiin suunnitellut korvatulpat!

Käytät ehkä kotona laitteita, jotka pitävät ääntä. Poraaminen ja muut äänet voivat vahingoittaa korviasi. Joskus sinun on käytettävä koneita yksinkertaisesti, koska se on paras tapa tehdä kyseinen työ. Ajattele sen vaikutuksia kuuloosi.Jos olet liian lähellä kovaa melua pitkän aikaa, voit saada pysyvän kuulovaurion. Pluggerz Hobby huolehtii hyvästä suojauksesta.


Jos haluat tehdä itse kotitöitä ja suojella kuuloasi, Pluggerzit ovat paras tapa tehdä se. Filtterin ansiosta voit edelleen kuulla muiden puhuvan lähistölläsi.Tämä on turvallinen tapa tehdä suuremmat työt, mukavasti. Sitähän sinä haluat, vai mitä?


Pluggerz Hobbyn erityispiirteet:

- Yksi koko

- Yksi filtteri

- Epäsäännölliseen käyttöön

- Valmistettu kestävästä silikonista


Sisältö:

- Yksi setti yleiskuulosuojaimia

- Yksi ylimääräinen sarja korvakappaleita

- Yksi ylellinen pakkaus


Väri  Väri:
Vaaleanvihreä
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Harrastus
Vaimennus  Vaimennus:
SNR 22 dB

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.