Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Pluggerz Disco

Hinta : 16.35
Hinta ilman veroa : € 13.18
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3244200292

Nauti suosikki musiikistasi ilman riskejä suojautumalla Pluggerz Discon avulla.Nauti suosikki musiikistasi ilman riskejä suojautumalla Pluggerz Discon avulla.


Musiikin kuuntelu ja siitä nauttiminen livenä on tärkeä osa meidän monien elämää. Siinä piilee kuitenkin pitkällinen vaara. Altistuminen kovalle melulle pitkän aikaa voi vahingoittaa pysyvästi kuuloasi. Tosiasiat eivät valehtele: joka vuosi kymmenet tuhannet nuoret aikuiset kärsivät kuulovauriosta, joka on aiheutunut liian kovasta musiikista. Pluggerz Disco-korvatulppien avulla voit nauttia käynnistä konsertissa tai diskossa ilman riskejä.

Haluatko käydä ulkona ja samalla suojata korvasi? Pluggerz Disco-korvatulpat auttavat! Kuulet edelleen musiikin täydellisesti, mutta äänentaso on vaimennettu alle vaarallisten raja-arvojen. Ihanteellinen konserteissa tai diskoissa käymiseen.

Pluggerzin erityispiirteet:

- Yksi koko

- Yksi filtteri

- Epäsäännölliseen käyttöön

- Valmistettu kestävästä silikonista

Sisältö:

- Yksi setti yleiskäyttöisiä kuulosuojaimia

- Yksi ylimääräinen setti korvakappaleita

- Yksi ylellinen pakkaus


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.