Turvallinen Maksutapa

Our Information

Plug and Go -korvatulpat

Hinta : 9.17
Hinta ilman veroa : € 7.40
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32511142100

Alpine on kehittänyt nyt superpehmeän, matalapaineisen vaahtokorvatulpan, joka tarjoaa erittäin mukavan istuvuuden. Tämän itsestään korvanmuotoon mukautuvan, kaarenevan ja kapenevan korvatulpan pituus kasvaa sopeutuakseen kaikkiin korvakäytäviin aiheuttamatta ihoärsytystä, kuten jotkin muut korvatulpat. Moottoripyöräilyssä äänen voimakkuus saattaa aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Kannattaa siis suojata kuulo moottoripyöräilyssä. Alpine on kehittänyt nyt superpehmeän, matalapaineisen vaahtokorvatulpan, joka tarjoaa erittäin mukavan istuvuuden. Tämän itsestään korvanmuotoon mukautuvan, kaarenevan ja kapenevan korvatulpan pituus kasvaa sopeutuakseen kaikkiin korvakäytäviin aiheuttamatta ihoärsytystä, kuten jotkin muut korvatulpat. Pakkauksessa on mukana viisi paria korvatulppia sekä erityisesti tätä mallia varten suunniteltu kätevä matkapakkaus, joka suojaa tulppiasi vahingoittumisilta ja bakteereilta. 

Matkapakkausta voit kuljettaa mukanasi avaimenperässä tai kaulanauhassa, minkä ansiosta tulpat ovat aina lähettyvilläsi. Plug & Go -korvatulpilla on erittäin korkea SNR-arvo, 33dB, mikä tekee niistä hyvän vaihtoehdon käytettäväksi nukkumiseen, opiskeluun, moottoripyörällä ajoon, kilpa-ajojen katsomiseen, työskentelyyn sekä kotosalla oleskeluun


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.