Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Peltor SportTac -kuulosuojaimet

Hyödy alennuksestamme Peltor SportTac -kuulosuojaimet
Hinta : 164.86    154.94
Hinta ilman veroa : € 124.95
Varastossa: Kyllä
Esite: Lataa esite
Mallinumero : 27.45MT16H210G


Väri:  
Ylimääräinen hygieniasetti:  
Hyödy alennuksestamme Peltor SportTac -kuulosuojaimet

Uusi Peltor SportTac-suunniteltu erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille
Peltor SportTac on älykäs, aktiivinen kuulosuojain. Suojaimen tasainen säätö antaa käyttäjälle miellyttävän äänentoiston ja vähemmän häiriötä. Ainutlaatuinen digitaalinen äänentoisto eliminoi äkilliset äänenkatkeamiset, jotka ovat luonteenomaisia monille markkinoiden kuulosuojaimille. Juuri tämä äkillinen äänenkatkeaminen koetaan usein epämiellyttävänä.Uusi Peltor SportTac-suunniteltu erityisesti metsästäjille ja urheiluampujille!

Peltor SportTac on älykäs, aktiivinen kuulosuojain. Suojaimen tasainen säätö antaa käyttäjälle miellyttävän äänentoiston ja vähemmän häiriötä. Ainutlaatuinen digitaalinen äänentoisto eliminoi äkilliset äänenkatkeamiset, jotka ovat luonteenomaisia monille markkinoiden kuulosuojaimille. Juuri tämä äkillinen äänenkatkeaminen koetaan usein epämiellyttävänä.

Peltor SportTacin uusi elektroniikka vastaa salamannopeasti ja suojaa käyttäjän kuuloa korkeilta ääni-impulsseilta. Systeemi reagoi kuitenkin useimmiten niin hellävaraisesti, että et koskaan kuule äänenkatkeamista, kun suojain on aktivoituna. Kuten Peltorin muutkin kuulosuojaimet, myös SportTac vahvistaa kuuloasi aivan kuin kuulisit paremmin kuin ilman kuulosuojainta. Ja tietysti voit yhdistää metsästysradion suojaimeen; näin voit kommunikoida koko ajan.

Uusi PeltorSportTac ei ole vain älykkäästi suunniteltu, kun ajatellaan sen kykyä parantaa kuuloasi ja poistaa vahingoittavia ääniä. Se on myös hyvin mukava käyttää pidemmän aikaa. Kun uutta tuotetta suunniteltiin, erityistä huomiota kiinnitettiin siihen, että suojainta on mukava käyttää koko päivän ajan. Salaisuus Peltor SportTacin takana ei ole vähiten sen muodossa ja kuulosuojaimissa, jotka on muotoiltu korvan ääriviivoja noudattaen.

Uusi digitaalinen tekniikka varmistaa äänentoiston niin, että se tuntuu mahdollisimman luonnolliselta. Tunteen ja mukavuuden ansiosta käyttäjä usein unohtaa käyttävänsä suojainta, ihan niin kuin hyvän suojaimen käyttäjän kuuluukin.


Väri  Väri:
vihreä tai punainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
metsästys
Vaimennus  Vaimennus:
SNR 26 dB
Paino  Paino:
318 grammaa
Versio  Versio:
pääpanta
Käyttötapa  Käyttötapa:
pään yli
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
-
Push to listen  Push to listen:
-
Handsfree  Handsfree:
-
Mikrofoni  Mikrofoni:
pyydettäessä
Yhteensopiva  Yhteensopiva:
radio
Lisävaatimukset  Lisävaatimukset:
-
Patterin käyttöaika  Patterin käyttöaika:
-
Patterin käyttöajan indikaattori  Patterin käyttöajan indikaattori:
Kyllä
Patterityyppi  Patterityyppi:
-
Ambient-noise mic  Ambient-noise mic:
Kyllä
Stereo-mono nappula  Stereo-mono nappula:
Ei
FM-AM Radio  FM-AM Radio:
-
Sound Pressure Level  Sound Pressure Level:
Kyllä
Kaapelin pituus  Kaapelin pituus:
-
Jack plug  Jack plug:
-
Taajuus  Taajuus:
100 - 12000 mhz
Mikrofonin herkkyys  Mikrofonin herkkyys:
-
Impedance  Impedance:
-
Noise cancellation  Noise cancellation:
Kyllä
Volyyminappula  Volyyminappula:
Kyllä
Equalizer  Equalizer:
Kyllä
Automaattinen virrankatkaisu  Automaattinen virrankatkaisu:
Kyllä
Push To Talk  Push To Talk:
Ei
VOX toiminto  VOX toiminto:
Ei
Aux Input  Aux Input:
Kyllä

Vaimennus
Alla olevaan taulukkoon olemme sijoittaneet kuulosuojainten vaimennusarvot selkeästi. Tämä taulukko kuvaa äänieristyksen tasoa, kuinka monta desibeliä (dB) vähennetään vastaavalla frekvenssi (Hz) tasolla. Alemmat frekvenssitasot (syvemmät äänet) on esitelty vasemmalla. Oikealle mentäessä ne suurenevat. Suuremmat frekvenssiarvot edustavat korkeampia ääniä..

Taulukko:

 

Frequency (Hz) 125 250 500 1000 2000 4000 8000
Avg. Attenuation (dB) 12.1 17.9 27 26.8 30.5 38.3 36.4
Std Attenuation (dB)
4.3 3.1 3.8 3.0 3.0 3.7 5.4
Expected Attenuation (dB)
7.8 14.8 23.3 23.8 27.5 34.6 31.0
  SNR=26 H=29 M=23 L=16

Jotta voit todeta, oletko valinnut tilanteesi sopivan kuulosuojaimen, täytyy sinun ensin määritellä ääniympäristön taajuus ja taso (Hz). Jälkeenpäin, melutason aleneminen voidaan laskea valitun kuulosuojaimen mukaan.

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.