Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Peltor Next Solar -korvatulpat 25 paria

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.460100125PR

Nämä todella värikkäät ja erittäin pehmeät vaahdosta muotoillut korvatulpat soveltuvat loistavasti pidettäväksi koko päiväksi. Pehmeän rakenteensa ansiosta Peltorin Next Solar on oiva vaihtoehto kuulonsuojaamiseen.Nämä todella värikkäät ja erittäin pehmeät vaahdosta muotoillut korvatulpat soveltuvat loistavasti pidettäväksi koko päiväksi. Pehmeän rakenteensa ansiosta Peltorin Next Solar on oiva vaihtoehto kuulonsuojaamiseen.

Pakkaus sisältää 25 paria.

Vaimennus: SNR 36 db


Väri  Väri:
Sekaväri
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uni
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
25 vaihtoparia

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.