Turvallinen Maksutapa

Our Information

Ohropax Soft - 5 paria

Hinta : 3.04
Hinta ilman veroa : € 2.45
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.329OHR2603

Ohropax Soft -korvatulpat ovat pehmeät ja anatomisesti muotoillut. Pehmeän rakenteen ansiosta korvatulpat pysyvät korvakäytävässä huomaamattomasti. Materiaali on ihoystävällistä PU vaahtomuovia, mikä laajenee korvakäytävässä hellävaraisesti ja tarjoaa luotettavan suojan melua vastaan.Ohropax Soft -korvatulpat ovat pehmeät ja anatomisesti muotoillut. Pehmeän rakenteen ansiosta korvatulpat pysyvät korvakäytävässä huomaamattomasti. Materiaali on ihoystävällistä PU vaahtomuovia, mikä laajenee korvakäytävässä hellävaraisesti ja tarjoaa luotettavan suojan melua vastaan.

Ohropax Soft -korvatulpille on monia eri käyttökohteita: työpaikalle, keskittymistä vaativaan lukemiseen, tee-se-itse puuhasteluun ja tilanteisiin, joissa korvasi ovat alttiit kovaääniselle musiikille. Suositellaan myös rentoutumiseen ja takaamaan häiriötön yöuni. Ohropax Soft -korvatulpat suojelevat korviasi myös vedeltä ja tuulelta.


Väri  Väri:
Vaaleanpunainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uni
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
5 vaihtooparia

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.