Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Ohropax Silicon -korvatulpat

Hinta : 6.10
Hinta ilman veroa : € 4.92
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.329OHR2604

OHROPAX Silicon on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Ohropax sopii myös kaikille allerkikoille. Tämä monipuolinen materiaali on ihanteellinen käytettäväksi kuulon suojauksessa. Se on joustava, tarjoaa tehokkaan suojan ääntä, vettä ja tuulta vastaan ja on ihoystävällisyytensä vuoksi miellyttävä ja hellävarainen käyttää.  OHROPAX Silicon on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Ohropax sopii myös kaikille allerkikoille. Tämä monipuolinen materiaali on ihanteellinen käytettäväksi kuulon suojauksessa. Se on joustava, tarjoaa tehokkaan suojan ääntä, vettä ja tuulta vastaan ja on ihoystävällisyytensä vuoksi miellyttävä ja hellävarainen käyttää.  

Keskityitpä sitten työhösi tai rentoutumiseen, OHROPAX Silicon –korvatulppien avulla voit sulkea häiritsevät ympäristön äänet ja jatkaa tekemistäsi.

Lisäksi OHROPAX Silicon suojaa korviasi vedeltä. Se on ihanteellinen kumppani matkalle uimahalliin tai lomamatkan uintireissuille. Ja koska sen voi muokata sopivaksi mihin korvakäytävään tahansa, se soveltuu hyvin myös lapsille.


Väri  Väri:
Vaaleanpunainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uni

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.