Turvallinen Maksutapa

Our Information

Ohropax Climate Wool

Hinta : 4.05
Hinta ilman veroa : € 3.26
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.329OHR2602

Ohropax Climate Wool on tehty kaikkiin käyttötarkoituksiin. Veto, kylmä ja kosteus ovat äärimmäisen epämiellyttäviä ihmisen korville. Kylpeminen, suihku, uinti, hiusten pesu- perusteellinen hygienia on osa päivittäistä elämää. Vartalon hoitaminen on miellyttävä kokemus, mutta ei-toivottu vesi voi nopeasti päästä korvaan. Samankaltainen ongelma voi tietysti ilmaantua myös muutoin unohtumattomilla vaellus- ja patikointimatkoilla, tai viikonloppureissulla avoautolla.Ohropax Climate Wool on tehty kaikkiin käyttötarkoituksiin. Veto, kylmä ja kosteus ovat äärimmäisen epämiellyttäviä ihmisen korville. Kylpeminen, suihku, uinti, hiusten pesu- perusteellinen hygienia on osa päivittäistä elämää. Vartalon hoitaminen on miellyttävä kokemus, mutta ei-toivottu vesi voi nopeasti päästä korvaan. Samankaltainen ongelma voi tietysti ilmaantua myös muutoin unohtumattomilla vaellus- ja patikointimatkoilla, tai viikonloppureissulla avoautolla.

Onneksi varotoimet on helppoja toteuttaa. OHROPAX Climate Wool –korvatulpat pitävät korvasi kuivina ja lämpiminä, tapahtui mitä tahansa.

Muotoillut korvatulpat on valmistettu luonnollisesta lampaan villasta, hylkivät vettä ja ovat helpot ja miellyttävät käyttää. Kuulosi tai korvan ilmanvaihto ei häiriinny. Lisäksi, nämä korvatulpat ovat kestävät merivettä ja soveltuvat erinomaisesti myös lapsille.

Korkea veden paine tai korvatulpan löystyminen korvassa voi haitata korvatulpan kykyä suojella korvaa vedeltä. Sen vuoksi ei ole suositeltavaa käyttää korvatulppia sukeltamiseen veden alla tai uimahyppyihin, mikäli tärykalvosi on vahingoittunut tai sisäkorvasi on tulehtunut. Jos epäröit, kysy neuvoa lääkäriltäsi.


Väri  Väri:
Vaaleanpunainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuulonsuojaus

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 4 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 8.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.