Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Ohropax Classic -korvatulpat

Hinta : 4.05
Hinta ilman veroa : € 3.26
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.329OHR2601

OHROPAX Classic on valmis käytettäväksi heti korvaan asentamisen jälkeen. Verrattuna vaahtomuovitulppiin niitä käytettäessä ei tarvitse odotella tulpan laajenemista. Tämä tekee sen käyttämisestä erittäin helpon. OHROPAX on edullinen ratkaisu suojata kuuloa. Se on suunnattu erityisesti nukkumiseen.OHROPAX Classic on valmis käytettäväksi heti korvaan asentamisen jälkeen. Verrattuna vaahtomuovitulppiin niitä käytettäessä ei tarvitse odotella tulpan laajenemista. Tämä tekee sen käyttämisestä erittäin helpon. OHROPAX on edullinen ratkaisu suojata kuuloa. Se on suunnattu erityisesti nukkumiseen.

- Ei hikeentymistä tai painetta ulkokorvassa kuten kuulosuojainta käytettäessä.

- Soveltuvat hyvin silmälasien käyttäjille.

- Voidaan käyttää yhdessä suojakypärän, suojalasien tai kuulosuojaimen kanssa.

- Puhe ja varoitussignaalit kuultavissa OHROPAX Classicin läpi. Ääni on vaimeampi, mutta ei kokonaan eristetty.


Väri  Väri:
Vaaleanpunainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uni

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.