Turvallinen Maksutapa

Our Information

NoNoise Water Sports -korvatulpat

Hinta : 20.44
Hinta ilman veroa : € 16.49
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.327NN5054

Häiritseekö korviin menevä vesi sinun uinti harrastustasi? Ei hätää NoNoise Water Sports on tehty suojaamaan korvaputkiasi vedeltä uinnin aikana.Yli 20 kehitysvuoden jälkeen, johtavat kuulonsuojaamisen asiantuntijat ovat kehittäneet NoNoise Water Sports -korvatulpat, jotka ovat ylivoimaiset perinteisiä vaahto-, vaha- ja silikonikorvatulppia vastaan.


Hienosäädetyt ja patentoidut keraamiset äänisuodattimet suodattavat myös häiritsevän tai kovan taustahälyn ja silti voit kuulla selkeästi keskustelun ilman vaimennusta.

 

 


- Mukavat ja sopivat kaikenikäisille.

- Estää veden pääsyn korviin uinnin aikana

 

Vaimennus jopa: SNR 20 dB


Väri  Väri:
Sininen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.