Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

NoNoise Shooting

Hinta : 23.50
Hinta ilman veroa : € 18.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.327NN5078

Tiesitkö, että äänen voimakkuuden ylittessä 85db se saattaa aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Kuuloa on siis suositeltavaa suojella. NoNoise shooting on suunniteltu erityisesti harrastus käyttöön ja varsinkin ampumiseen. Ne sopivat myös hyvin esimerkiksi pihatöihin, jos haluat välttää liikenteen metelin.Tiesitkö, että äänen voimakkuuden ylittessä 85db se saattaa aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Kuuloa on siis suositeltavaa suojella. NoNoise shooting on suunniteltu erityisesti harrastus käyttöön ja varsinkin ampumiseen. Ne sopivat myös hyvin esimerkiksi pihatöihin, jos haluat välttää liikenteen metelin.

NoNoise kuulosuojaimet ovat kehitetty keskieuroopassa. Tuotesuunnittelijoilla on yli 20 vuoden kokemus korvatulppien ja kuulosuojaimien kehittelystä. NoNoise shooting korvatulpat soveltuu kaikille ikäryhmille, kuin myös miehille ja naisille. Ne ovat rennot pitää päässä, mutta silti suojaa kuuloasi hyvin. Pienen koonsa ansiosta ne mahtuvat mukaasi vaikka taskuun.

Miksi NoNoise korvatulpat ovat erityiset?

- Ne ovat kevyet

- Helposti asetettavat

- Pitkäkestoiset

 


Väri  Väri:
Vihreä
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Harrastus
Vaimennus  Vaimennus:
19 dB SNR

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.