Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

NoNoise Motorsport -korvatulpat

Hinta : 19.47
Hinta ilman veroa : € 15.70
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.327NN5030

Yli 20 kehitysvuoden jälkeen, johtavat audiologian asiantuntijat ovat kehittäneet NoNoise Motorsport -korvatulpat, jotka ovat ylivoimaiset perinteisiä vaahto-, vaha- ja silikonikorvatulppia vastaan.Yli 20 kehitysvuoden jälkeen, johtavat audiologian asiantuntijat ovat kehittäneet NoNoise Motorsport -korvatulpat, jotka ovat ylivoimaiset perinteisiä vaahto-, vaha- ja silikonikorvatulppia vastaan.

Hienosäädetyt, patentoidut keraamiset äänisuodattimet varmistavat maksimaalisen suojan vaarallista moottorin, tuulen ja tien melua vastaan. Ainutlaatuiset suodattimet päästävät läpi keskustelun, sireenit ja torvet ilman vaimennusta.

Mukavat ja sopivat kaikenikäisille - osuvat moottoripyöräilijöille ja muille moottoriurheilusta innostuneille.

Äänenvaimennus jopa SNR 21 dB


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.