Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Noizezz Swimming

Hinta : 10.20
Hinta ilman veroa : € 8.22
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32504049

Häiritseekö korviin menevä vesi sinun uinti harrastustasi? Ei hätää Noizezz Swimming on tehty suojaamaan korvaputkiasi vedeltä uinnin aikana.Noizezz Swimming -korvatulpat ovat valmistettu erityisesti uintiin. Niiden muotoilun ansiosta käyttäminen on mukavan tuntuista vedessä. Pakkaus sisältää neljä eri kokoista paria korvatulppia. Tuote sopii myös allergisille.


Väri  Väri:
Sininen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
4 eri kokoa

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.