Turvallinen Maksutapa

Our Information

Noizezz Strong

Hinta : 27.62
Hinta ilman veroa : € 22.27
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32504053

Noizezz Strong suodattaa voimakkaasti joka 30dB äänestä. Tämän ansiosta tuote soveltuu kovaäänisten työkalujen käyttäjälle ja myös ammuntaan. Erinomaisen suodattimen ansiosta käyttäjä kuulee edelleen puheen ja muut taustaäänet selvästi. Tuotetta voidaan soveltaa niin koti- kuin yrityskyttöön.Noizezz Strong suodattaa voimakkaasti joka 30dB äänestä. Tämän ansiosta tuote soveltuu kovaäänisten työkalujen käyttäjälle ja myös ammuntaan.

Erinomaisen suodattimen ansiosta käyttäjä kuulee edelleen puheen ja muut taustaäänet selvästi. Tuotetta voidaan soveltaa niin koti- kuin yrityskyttöön.

 

Tuote muotoutuu mukavan tuntuiseksi käyttäjän korvaan

Vaimennus jopa 30dB

Pakkaus sisältää neljä eri kokoista korvatulppa paria


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.