Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Noizezz Mild

Hinta : 27.62
Hinta ilman veroa : € 22.27
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32504051

Noizez Mild vaimentaa esimerkiksi kärpästen äänet ja helpottavat näin nukkumista. Ainutlaatuinen suodatin pitää puheen selkeästi kuultavissa. Pakkaus sisältää neljä eri kokoista paria. Tuote sopii niin kotikäyttöön, kuin töihinkin. Noizez Mild sopii myös hyvin matkustamiseen meluisassa bussissa tai bussissa.Noizez Mild vaimentaa esimerkiksi kärpästen äänet ja helpottavat näin nukkumista. Ainutlaatuinen suodatin pitää puheen selkeästi kuultavissa. Pakkaus sisältää neljä eri kokoista paria. Tuote sopii niin kotikäyttöön, kuin töihinkin. Noizez Mild sopii myös hyvin matkustamiseen meluisassa bussissa tai bussissa.

- Turvallinen

- Ei paina korvassa

- Vaimennus 18dB

- Ei häiritse untasi


Väri  Väri:
Violetti
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuorsaus
Vaimennus  Vaimennus:
18 dB SNR

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.