Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Noizezz Extreme

Hinta : 27.62
Hinta ilman veroa : € 22.27
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32504054

Noizezz Extreme -korvatulpat soveltuvat suojaamaan korvia raskaassa teollisuudessa, rakentamisessa, moottoripyöräilyssä, ja ilotulituksessa. Käyttäessäsi Noizezz Extremeä, sen ainutlaatuisten suodattimien ansiosta kuulet edelleen puheen selvästiNoizezz Extreme -korvatulpat soveltuvat suojaamaan korvia raskaassa teollisuudessa, rakentamisessa, moottoripyöräilyssä, ja ilotulituksessa. 

Käyttäessäsi Noizezz Extremeä, sen ainutlaatuisten suodattimien ansiosta kuulet edelleen puheen selvästi.

Mukautuu hyvin korvaan

Pakkaus sisältää neljä eri kokoista paria korvatulppia

Vaimennus jopa 33dBToimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.