Turvallinen Maksutapa

Our Information

Moldex SparkPlugs - 25 paria SNR 35dB

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.44780025PR

Moldex SparkPlugs korvatulpat on tehty erittäin pehmeästä, kevyestä vaahdosta. Niiden kapeneva muoto sopii helposti korvakäytävään ja ne tiivistyvät kevyesti ja napakasti ilman paineen tunnetta. Ne ovat niin mukavat, että unohdat käyttäväsi korvatulppia. SparkPlugs korvatulpat tarjoavat korkean SNR 35 desibelin suojan tehden ne sopiviksi meluisiin ympäristöihin.  Sen lisäksi että ne ovat hauskannäköiset, antavat ne myös hyvän suojan.Moldex SparkPlugs korvatulpat on tehty erittäin pehmeästä, kevyestä vaahdosta. Niiden kapeneva muoto sopii helposti korvakäytävään ja ne tiivistyvät kevyesti ja napakasti ilman paineen tunnetta. Ne ovat niin mukavat, että unohdat käyttäväsi korvatulppia. SparkPlugs korvatulpat tarjoavat korkean SNR 35 desibelin suojan tehden ne sopiviksi meluisiin ympäristöihin.  Sen lisäksi että ne ovat hauskannäköiset, antavat ne myös hyvän suojan.

 

Moldex SparkPlugsien ominaisuudet:

- 100% PVC-vapaat

- Erittäin pehmeä, matalapaineinen vaahto tuomaan mukavuutta ja istuvuutta.

- Kartiomainen muoto helpottaa asentamista ja poistamista.

- Muotoiltu sopimaan myös pieniin korvakäytäviin.

- Ei-ärsyttävä sileä pinta.


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.