Turvallinen Maksutapa

Our Information

Macks Pillow Soft -korvatulpat

Hinta : 12.34
Hinta ilman veroa : € 9.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.328PS2106

Mack’s korvatulpat on valmistettu silikonista ja ne muovautuvat jokaisen yksilöllisiin korvakäytävän muotoihin ja ovat siten todella mukavat ja helpot käyttää.  Mack’s korvatulpat on valmistettu silikonista ja ne muovautuvat jokaisen yksilöllisiin korvakäytävän muotoihin ja ovat siten todella mukavat ja helpot käyttää.  

Kaikki Mack’s Pillow Soft silikoniset korvatulpat ovat lääkärien suosittelemia:

- Suojaamaan korvakäytäviä vedeltä

- Suojaamaan leikkauksen jälkeen

- Parantamaan mukavuutta lennoilla

- Suojaamaan kuuloa kovilta ääniltä

- Auttamaan unettomuutta, joka johtuu kovista äänistä

- Myrkyttömään, allergisoimattomaan suojaukseen

Pakkauksen mukana tulee pirstoutumaton kantokotelo.


Väri  Väri:
Valkoinen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uni

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 4 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 8.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.