Turvallinen Maksutapa

Our Information

Macks Dreamgirl Korvatulppia

Hinta : 13.27
Hinta ilman veroa : € 10.70
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.328DG2650

Dreamgirl korvatulpat, jotka ovat tehty pehmeästä vaahdosta, on suunniteltu naisille, joilla on pienet tai herkät korvakäytävät. Niissä on ainutlaatuinen ontto ja taipuisa muotoilu, joka maksimoi mukavuuden, erityisesti nukkuessa. Nämä korvatulpat myös auttavat kuorsaavan puolison kanssa hyvien yöunien saamista.Dreamgirl korvatulpat, jotka ovat tehty pehmeästä vaahdosta, on suunniteltu naisille, joilla on pienet tai herkät korvakäytävät. Niissä on ainutlaatuinen ontto ja taipuisa muotoilu, joka maksimoi mukavuuden, erityisesti nukkuessa. Nämä korvatulpat myös auttavat kuorsaavan puolison kanssa hyvien yöunien saamista.

Silkkisen pehmeät ja pienet 

Sopivat Loistavasti:

- Nukkumiseen

- Lukemiseen

- Kovaäänisiin tapahtumiin

- Matkustamiseen

Pakkauksessa on 10 paria korvatulppia. 
Laskee melua 30 dB


Väri  Väri:
Vaaleanpunainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuorsaus
Vaimennus  Vaimennus:
SNR 30db

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.