Turvallinen Maksutapa

Our Information

Macks AquaBlock -korvatulpat uintiin

Hinta : 7.12
Hinta ilman veroa : € 5.74
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.328AB2501

Häiritseekö korviin menevä vesi sinun uinti harrastustasi? Ei hätää Macks Aqua Block on tehty suojaamaan korvaputkiasi vedeltä uinnin aikana.Muotoillut, silikoniset Mack's AquaBlock -korvatulpat on suunniteltu erityisen pehmeään, miellyttävään ja vesitiiviiseen suojaukseen.   

- Ainutlaatuinen Flex Stem keskiosa ja kolmilaippainen muotoilu takaavat tiiviimmän istuvuuden ja käyttömukavuuden

- Silikoniset korvatulpat eivät heikkene käytön myötä samoin kuin vastaavat muoviset

- Auttaa estämään veden pääsyn korvaan

- Pestävä ja uudelleenkäytettävä

- Pehmeä ja helppo käyttöinen

Toisin kuin laippamalliset korvatulpat jotka alunperin suunniteltiin sulkemaan äänet (ja myöhemmin myytiin käytettäväksi vedessä), Mack's AquaBlock -korvatulpat on alusta asti suunniteltu ja testattu suojaamaan korvaa vedeltä. 

Pirstoutumaton säilytyskotelo.


Väri  Väri:
Valkoinen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.