Turvallinen Maksutapa

Our Information

Howard Leight Sync Electo

Hinta : 158.75
Hinta ilman veroa : € 128.02
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : STUK

Ominaisuudet

  • Digitaalinen FM-viritys LCD-näytöllä
  • Vastaanota ilmoituksia kuunnellessasi
  • Radio- ja Electo-äänenvoimakkuus voidaan asettaa erikseen
  • Valmistettu kevyestä materiaalista
  • Kymmenen ohjelmoitavaa radioasemaa


Yhdistää viihteellisyyttä ja toiminnallisuutta

Howard Leight Sync Electo yhdistää viihteen ja toiminnallisuuden. Kuulosuojaimissa on FM-radio, johon voi tallentaa jopa 10 eri radioasemaa. Kehittyneen äänentoistolaitteen ja Electo-tekniikan ansiosta viestit, hälytykset ja tärkeät ilmoitukset vahvistetaan turvallisella tasolla, kun kuuntelet radiota. Electo vahvistaa tulevia ääniä jopa 82 dB:iin ja toimii passiivisena kuulokkeena yli 85 dB:in melussa.

 

 

 


Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuulonsuojaus

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 4 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 8.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.