Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Howard Leight Max -korvatulpat 25 paria

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3330116125PR

Meluisassa ympäristössä työskentelevät tarvitsevat suojaa kuulolleen. Howard Leight Max -korvatulpat ovat ympärimaailman käytetyt suojat. Muotoilunsa ja vaahtomateriaalinsa ansiosta ne istuu hyvin korvalla ja pysyy pitkään kiinni.Pakkaus sisältää 25 paria Howard Leight Max korvatulppia. Vaimennus SNR 37dB

Meluisassa ympäristössä työskentelevät tarvitsevat suojaa kuulolleen. Howard Leight Max -korvatulpat ovat ympärimaailman käytetyt suojat. Muotoilunsa ja vaahtomateriaalinsa ansiosta ne istuu hyvin korvalla ja pysyy pitkään kiinni.

 

 


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.