Turvallinen Maksutapa

Our Information

Howard Leight AirSoft

Hinta : 4.05
Hinta ilman veroa : € 3.26
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.310306101PR

AirSoftien uusi muoto luo paremman tiivisteen korvakäytävään, mikä tuottaa optimaalisen suojan ja paremman mukavuuden pidemmän ajan käytössä. Sisäiset osat luovat melua estävän muurin ilmataskuun mahdollistaen luotettavan vaimennuksen. Samaan aikaan AirSoftin tukeva kanta ja kapeneva muoto helpottavat asennusta ja poistoa ja mahdollistavat korvatulppien hyvän istuvuuden korvakäytävässä.AirSoftien uusi muoto luo paremman tiivisteen korvakäytävään, mikä tuottaa optimaalisen suojan ja paremman mukavuuden pidemmän ajan käytössä. Sisäiset osat luovat melua estävän muurin ilmataskuun mahdollistaen luotettavan vaimennuksen. Samaan aikaan AirSoftin tukeva kanta ja kapeneva muoto helpottavat asennusta ja poistoa ja mahdollistavat korvatulppien hyvän istuvuuden korvakäytävässä.

Tuotteen mukana tulee kätevä laatikko, johon kuuluu vyönsolki. 1 pari.

Features AirSoft

- Edistyksellisessä ilmataskumuotoilussa sisäisillä melua estävillä osilla on tärkeä rooli

- Muoto mahdollistaa paremman tiivisteen korvakäytävässä

- Pienempi paine korvakäytävässä eliminoi tukkoisen tunteen

- Pyöristetyt reunat ja kavennettu muoto luovat paremman istuvuuden korvakäytävään

- Kanta, joka mahdollistaa helpon asennuksen ja poiston

- Omaa luokkaansa oleva äänensuojaus – paras vaimennus monipuolisessa käytössä


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.