Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Hellberg Relax Radio

Hinta : 102.92
Hinta ilman veroa : € 83.00
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.499HB45002001

Hellberg Relax Radio on akviivi kuulosuojain, joka mahdollistaa radion kuuntelemisen tai suosikki kappeleesi puhelimesta soitettuna. Pehmeät tyynyt tekevät kuulokkeista rennot ja ne eivät paina korviasi liikaa. Kuulokkeet vaimentavat 28db melua. Vaimennuksen ja musiikin ansiosta pystyt irtaantumaan ulkoisesta melusta lähes kokonaan.

Hellberg Relax Radiossa on 3.5mm aux, joka mahdollistaa musiikin kuuntelemisen suoraan puhelimestasi tai mp-3 laitteestasi.




Väri  Väri:
Musta/Keltainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Musiikin kuunteleminen
Vaimennus  Vaimennus:
SNR 28 dB

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.