Turvallinen Maksutapa

Our Information

Flite Mate - lapsille

Hinta : 10.20
Hinta ilman veroa : € 8.22
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.328GP6003

Monet ihmiset kärsivät korvasärystä ja/tai korvien paukahtelusta matkustaessaan lentokoneessa ja vuoristossa. FliteMate voi eliminoida epämiellyttävän tunteen, koska se imee äkilliset ilmanpaineen muutokset ja antaa korvillesi aikaa mukavasti sopeutua tilanteeseen. FliteMaten uniikki yksityiskohta on sen muoto, joka takaa erinomaisen käyttömukavuuden. On jopa mahdollista, että kuuntelet korvakuulokkeilla suosikkimusiikkiasi tai katsot elokuvaa.Pieni koko sopii lapsille (2-12 vuotiaille) sekä niille, joilla on pienet korvat

Monet ihmiset kärsivät korvasärystä ja/tai korvien paukahtelusta matkustaessaan lentokoneessa ja vuoristossa. FliteMate voi eliminoida epämiellyttävän tunteen, koska se imee äkilliset ilmanpaineen muutokset ja antaa korvillesi aikaa mukavasti sopeutua tilanteeseen. FliteMaten uniikki yksityiskohta on sen muoto, joka takaa erinomaisen käyttömukavuuden. On jopa mahdollista, että kuuntelet korvakuulokkeilla suosikkimusiikkiasi tai katsot elokuvaa.

Flite Maten ominaisuudet:

- Painetta vähentävä teknologia, joka vähentää korvakipua ja paukahtelevia korvia

- Äärettömän mukava käyttää uniikin muotonsa ansiosta

- Mahdollista käyttää jopa korvakuulokkeiden kanssa

- Kyky kuulla puhetta on vertaansa vailla

- Puhdistettavat (miedolla saippualla ja vedellä)

- Sisältää kätevän kuljetuspakkauksen


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.