Ostoskori: Määrä: 0     Hinta: € 0
Tuoteryhmät
Vertailulistasi
  • Sinulla ei ole tällä hetkellä kuulosuojaimia valintalistallasi. Valitse vähintään 2 ja enintään 3 kuulosuojainta verrataksesi tuotetietoja.
Myydyimmät
Tarjouksia
Peltor HRXS7A-01 Radio -kuulosuojaimet
Peltor HRXS7A-01 Radio -kuulosuojaimet
64.95Euro
84.95Euro
Lisätietoa
EU-meludirektiivi

EU-meludirektiivin mukaan työantajien on tarjottava työntekijöiden käyttöön sopivat kuulonsuojaimet työpaikan melutason ylittäessä 80 dB(A). Kaikkien EU-jäsenvaltioiden on ollut saatettava lainsäädäntönsä tätä direktiiviä vastaavaksi helmikuuhun 2006 mennessä

Jatkuva altistuminen 80 dB(A):n ylittävälle melulle saattaa aiheuttaa pysyviä kuulovaurioita. Monet työntekijät, joita edelliset säädökset eivät koskeneet, on nyt täytynyt huomioida. Esimerkiksi kevyessä teollisuudessa ja palvelualoilla työskentelevät, baarien henkilökunta ja julkisten palvelualojen työntekijät saattavat kuulua melulle altistuviin ja heille on tarjottava asianmukainen suojaus.

Oikeiden, tarpeita vastaavien kuulonsuojainten valinta saattaa olla vaikeaa; kuulonsuojaimet eivät saa yli- eikä alisuojata käyttäjäänsä. 3M on ottanut tämän huomioon ja kehittänyt E-A-R- ja Peltor-tuotteille helpon valintajärjestelmän, joka auttaa valitsemaan melutasoa vastaavan oikean suojaimen.

Järjestelmämme perustuu yksinkertaiseen, loogiseen värijärjestelmään, joka tekee valinnasta helpon. Se perustuu Peltor™ Optime™-mallistossa käytettyyn erittäin arvostettuun merkintäjärjestelmään. Erona on uuden järjestelmän laajuus; se kattaa suuremman määrän melutilanteitaKoko nimi:
Sähköpostiosoite:
Viesti: