Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Elacin ER20 SMALL -korvatulpat lapsille

Hinta : 18.40
Hinta ilman veroa : € 14.83
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.329ELA890722

ELACIN ER20 SMALL –korvatulpat ovat valikoimamme ainoa täysin yleiskäyttöinen väline kuulon suojaukseen. ER20 SMALL on tarkoitettu satunnaiseen käyttöön eikä sitä ole suunniteltu erityisesti mitään tiettyä tarkoitusta varten. Verrattuna tavallisiin korvatulppiin (kertakäyttöisiin tai muotoiltuihin) ER20 SMALL:t ovat huomattavasti miellyttävämmät käyttää. Niiden vaimennusominaisuudet sallivat käyttäjänsä nauttia korkealaatuisesta äänestä samalla suojaten kuuloa kovilta ääniltä, jotka saattavat vahingoittaa kuuloa.ELACIN ER20 SMALL –korvatulpat ovat valikoimamme ainoa täysin yleiskäyttöinen väline kuulon suojaukseen. ER20 SMALL on tarkoitettu satunnaiseen käyttöön eikä sitä ole suunniteltu erityisesti mitään tiettyä tarkoitusta varten. Verrattuna tavallisiin korvatulppiin (kertakäyttöisiin tai muotoiltuihin) ER20 SMALL:t ovat huomattavasti miellyttävämmät käyttää. Niiden vaimennusominaisuudet sallivat käyttäjänsä nauttia korkealaatuisesta äänestä samalla suojaten kuuloa kovilta ääniltä, jotka saattavat vahingoittaa kuuloa.

Korvakäytävään sisään menevä osa on valmistettu pehmeistä silikonilamelleista. ER20 SMALL soveltuu erinomaisesti kaikille, jotka haluavat siirtyä perinteisestä kertakäyttötulpasta laadukkaaseen kuulonsuojaukseen, joka tarjoaa parhaan mahdollisen ääninautinnon. ER20 SMALL on pienempi versio ER20 Medium:stä ja se on suunniteltu henkilöille, joilla on pieni korvakäytävä.

ELACIN ER20 SMALL on erityisesti suunniteltu:

- Muusikoille

- Ääniteknikoille

- DJ:lle

- Yökerhojen ja baarien työntekijöille ja asiakkaille

- Rockkonserttien ja tanssitapahtumien työntekijöille ja vieraille

- Säännöllisesti lentokoneella, junalla tai bussilla matkustaville


Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.