Turvallinen Maksutapa

Our Information

Earline - 200 paria Earline SNR 36dB –korvatulppia

Hinta : 43.34
Hinta ilman veroa : € 34.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.2230205

200 paria Earline SNR 36dB –korvatulppia. Erittäin miellyttävät PU-korvatulpat, joiden SNR-arvo on 36 dB. Korvatulpissa on melko karhea pinta, jonka ansiosta ne pysyvät paremmin korvissa. Sopivat etenkin käyttöön nukkuessa tai juhlissa. Korvatulppia voidaan käyttää yleisesti nukkuessa, töissä, juhlissa ja konserteissa sekä tapahtumissa. Korvatulpat ovat pakattu pareittain muovipusseihin, ja ovat näin ollen hygieniset ja soveliaat ottaa mukaan tai antaa jollekkin.

Paketti sisältää 200 paria korvatulppia

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.