Turvallinen Maksutapa

Our Information

Ear Classic soft - 25 paria

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.46PP0180025PR

Pakkaus sisältää 25 paria korvatulppia. Valmistettu hitaasti laajentuvasta, ympäristöystävällisestä polyuretaanivaahdosta. Korvatulpan puristus jakautuu tasaisesti ja se tiivistää hyvin.EAR Classic Soft

Pakkaus sisältää 25 paria korvatulppia. Valmistettu hitaasti laajentuvasta, ympäristöystävällisestä polyuretaanivaahdosta. Korvatulpan puristus jakautuu tasaisesti ja se tiivistää hyvin.

Korkea suojaustaso suojaa jopa (SNR 36 dB).

Vastaa EN 352 vaatimuksia

Pakkaus sisältää 25 paria korvatulppia


Väri  Väri:
Keltainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuorsaus
Vaimennus  Vaimennus:
36 db
Käyttötapa  Käyttötapa:
25 paria

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.