Turvallinen Maksutapa

Our Information

Alpine SwimSafe -korvatulpat

Hinta : 13.27
Hinta ilman veroa : € 10.70
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32511121450

Monet uintia harrastavat ihmiset kärsivät veden pääsystä korvaan. Älä anna korviin menevän veden pilata harrastustasi.Monet uintia harrastavat ihmiset kärsivät veden pääsystä korvaan. Älä anna korviin menevän veden pilata harrastustasi. Enimmäkseen he käyttävät vaha- tai vaahtokorvatulppia tai kyllästettyä puuvillavanua, mikä saattaa aiheuttaa epämiellyttävän tai epämukavan tunteen. Erityisesti tätä ryhmää varten Alpine on kehittänyt SwimSafe korvatulpat. SwimSafe-suojain estää veden pääsyn korvakäytävään, mutta päästää kuitenkin riittävän määrän ympäristön ääniä läpi.

- Ei tukkoisuuden tunnetta

- Ei päästä vettä korvakäytävään

- Optimaalinen istuvuus, ei epämiellyttävää paineen tunnetta korvissa

- Soveltuu yli 8-vuotiaille

- Pehmenee kehon lämmön vaikutuksesta

- Ei työnny ulos korvasta


Väri  Väri:
Valkoinen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Uinti
Lisävarusteet  Lisävarusteet:
Kantolaatikko

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.