Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Alpine SleepSoft

Hinta : 12.25
Hinta ilman veroa : € 9.88
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32511121150

Häiritseekö nukkuvan puolison kuorsaus omia yöuniasi? Ei hätää nyt voit nauttia hyvästä yöunesta SleepSoft korvatulppien avulla. Samanaikaisesti avoimet tiehyet SleepSoft+-suojaimessa takaavat ettei korvassa tunnu epämiellyttävää painetta tai tukkoisuuden tunnetta.Monilla ihmisillä on kuorsaava partneri, äänekäs naapuri tai naapuri voi olla pitämässä juhlia. Näitä ihmisiä varten Alpine on kehittänyt SleepSoft+in. Nämä korvatulpat on varustettu erityisellä suodattimella joka päästää läpi osan äänen taajuuksista mutta rajoittaa muita. Tuloksena se poistaa harmittavan liikenteen melun, kuorsaamisen äänet, naapurien äänet sekä muut ympäristön äänet mutta päästää läpi korkeammat äänet kuten itkevän vauvan, ovikellon tai herätyskellon riittävästi.

Voit nauttia hyvästä yöunesta. Samanaikaisesti avoimet tiehyet SleepSoft+-suojaimessa takaavat ettei korvassa tunnu epämiellyttävää painetta tai tukkoisuuden tunnetta.


Väri  Väri:
Valkoinen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Kuorsaus

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.