Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Alpine Muffy Smile

Hinta : 21.46
Hinta ilman veroa : € 17.31
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32511182324

Onko lapsesi luokassa huono työrauha? Ei hätää Alpine Muffy Smile on tehty lapsille ja suunniteltu koulua varten. Tutkimuksien mukaan Muffy Smile on parantanut lapsien opiskelua ja heidän arvosanojaan. Tuotteella voi suojata lapsen kuuloa myös kovaäänisissä tapahtumissa esimerkiksi paraateissa, konserteissa tai ilotulitus tapahtumissa.Onko lapsesi luokassa huono työrauha? Ei hätää Alpine Muffy Smile on tehty lapsille ja suunniteltu koulua varten. Tutkimuksien mukaan Muffy Smile on parantanut lapsien opiskelua ja heidän arvosanojaan. Tuotteella voi suojata lapsen kuuloa myös kovaäänisissä tapahtumissa esimerkiksi paraateissa, konserteissa tai ilotulitus tapahtumissa.

 

Ominaisuudet:

Erittäin mukavat päähän

Helposti säädettävät

Tuote kestää vuosia kovaa käyttöä

Soveltuu pojille ja tytöille

Erittäin kestävä

Helposti puhdistettava


Väri  Väri:
Keltainen
Käyttötarkoitus  Käyttötarkoitus:
Koulu

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.