Turvallinen Maksutapa

Our Information
Uusi

Alpine MotoSafe -korvatulpat

Hinta : 20.45
Hinta ilman veroa : € 16.49
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.32511123101

Usein moottoripyörän ääni on kova ja saattaa vaurioittaa kuuloasi. Kannattaa suojata kuuloa moottoripyöräilyssä Alpine MotoSafen avulla.

Tuleeko sinulle koskaan tunne, että olet edelleen tien päällä pitkän moottoripyörämatkan jälkeen? Ajon aikana korvasimpukassa olevat aistikarvat värähtelevät ja saattavat kovan melun voimasta jopa taittua. Mikäli ajon jälkeen kuulet jatkuvan piippaavan äänen, on se merkki siitä, että aistikarvoja on vahingoittunut: kyseessä on kuulovaurio. Alpine MotoSafe auttaa sinua estämään tätäUsein moottoripyörän ääni on kova ja saattaa vaurioittaa kuuloasi. Kannattaa suojata kuuloa moottoripyöräilyssä Alpine MotoSafen avulla.

Tuleeko sinulle koskaan tunne, että olet edelleen tien päällä pitkän moottoripyörämatkan jälkeen? Ajon aikana korvasimpukassa olevat aistikarvat värähtelevät ja saattavat kovan melun voimasta jopa taittua. Mikäli ajon jälkeen kuulet jatkuvan piippaavan äänen, on se merkki siitä, että aistikarvoja on vahingoittunut: kyseessä on kuulovaurio. Alpine MotoSafe auttaa sinua estämään tätä.

Pääasiallinen melunlähde pyöräillessä on tuulen aiheuttama kohina. Toisin kuin umpinaiset tulpat MotoSafe kuulonsuojaimet on suunniteltu suojaamaan korvia tuulen aiheuttamalta kohinalta. Avoimen suodattimen ansiosta ympäristön ja moottorin äänet pääsevät kuitenkin läpi, ja ajo on turvallista. Lisäksi korvakäytävän paine ei muutu, joten tasapainoaistikaan ei häiriinny.

MotoSafe suojainpakettiin sisältyy kaksi kuulonsuojainta sekä kaksi paria vaihdettavia suodattimia keskivahvaan ja vahvaan vaimennukseen. Runko-osat kestävät käytössä, ja ne on helppo puhdistaa vedellä ja saippualla. Suojaimet pehmenevät lämmetessään ja mukautuvat korvakäytävän muotoon muutamassa minuutissa.Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.