Turvallinen Maksutapa

Our Information

3M Peltor X4 -kuulosuojaimet 2 paria

Hinta : 76.00
Hinta ilman veroa : € 61.29
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : P2X-27.45PEX4A

Pakkaus sisältää 2 kappaletta kuulosuojaimia

Astu ulos 3M Peltor X-sarjan X4-kuulonsuojainten kanssa.

Aiemmin piti olla valtavan isoja ja epämukavia kuulosuojaimia vaimentamaan kovan melun, mutta ne ajat ovat ohi. X4 Peltor -kuulonsuojaimet voi mykistää jopa 33 dB:n
äänen, mutta niissä on silti tyylikäs, huomaamaton ja elegantti muotoilu.Astu ulos 3M Peltor X-sarjan X4-kuulonsuojainten kanssa.

Aiemmin piti olla valtavan isoja ja epämukavia kuulosuojaimia vaimentamaan kovan melun, mutta ne ajat ovat ohi. X4 Peltor -kuulonsuojaimet voi mykistää jopa 33 dB:n
äänen, mutta niissä on silti tyylikäs, huomaamaton ja elegantti muotoilu.

Mikä tekee X4 erityistä?

  • Erityiset värikoodeja helposti löytää oikean korvan valita.
  • Vaimennus-arvo 33 dB
  • Erittäin ohuet ja kevyet kuoret tarjoavat erinomaisen yhteensopivuuden muiden henkilökohtaisten ??suojavarusteiden käyttöön.
  • Fluoresoiva keltainen-vihreä väri antaa hyvän näkyvyyden työskenneltäessä ulkona ja parantaa turvallisuutta.
  • Uusi innovatiivinen vaahto tiivisterenkaissa mahdollistaa erinomaisen suojan. ??

Suojaus, mukavuus ja muotoilu tekevät siitä erittäin monikäyttöisen tuotteen. 3M on kehittänyt uuden 3M Peltor X-sarjan kuulonsuojaimet perustuen näihin kolmeen pilariin. Lisäksi yksinkertainen käyttää!

 

Pakkaus sisältää 2 kappaletta kuulosuojaimiaToimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.