Turvallinen Maksutapa

Our Information

3M Peltor X2 -kuulosuojaimet

Hinta : 28.46
Hinta ilman veroa : € 22.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.45PEX2A

Suojaus, mukavuus ja muotoilu tekevät siitä erittäin monikäyttöisen tuotteen. 3M on kehittänyt uuden 3M Peltor X-sarjan kuulonsuojaimet perustuen näihin kolmeen pilariinLisäksi yksinkertainen käyttää!Astu ulos 3M Peltor X-sarjan X2-kuulonsuojainten kanssa. 3M Peltor X2 -suojaimet tarjoavat samat ominaisuudet kuin X1 versio, mutta joitakin lisäetuja:

  • Keltainen värikoodi auttaa löytämään oikean tuotteen kohtalaisen suuri vaimennus vaihtoehto.
  • Parannettu vaimennus, SNR 31 dB.
  • Hienoksi suunnitellut kuoret tarjoavat hyvän vaimennuksen
  • Sopii käytettäväksi mm. teollisuuslaitoksissa.
  • Kevyt rakenne.

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.