Turvallinen Maksutapa

Our Information

Howard Leight Bilsom 303L - 25 paria SNR 33dB

Hinta : 13.58
Hinta ilman veroa : € 10.95
Varastossa: Kyllä
Mallinumero : 27.3100507325PR

Etsitkö laadukkaita kertakäyttö kuulosuojaimia? Yli 30 vuoden kokemuksella korvatulppien kehittämisessä, Howard Leight tuo markkinoille uniikin Bilsom303-kertakäyttöisen korvatulpan, joka antaa uuden kokemuksen ja parannetun mukavuuden, jonka työntekijäsi ansaitsevat. Bilson 303:n uniikki vaahtosekoitus tarjoaa mukavuutta. Se on valmistettu Leight Stripe-aineesta, joka on sekoitus keltaista ja valkoista polyuretaanivaahtoa, joka tuntuu pehmeältä sekä käsissäsi että korvassasi, mutta ei tunnu liian tiukalta korvassasi.Oikean korvatulpan tulisi tuntea korvassa mukavalta ilman, että suojauksesta tingitään.

Etsitkö laadukkaita kertakäyttö kuulosuojaimia? Yli 30 vuoden kokemuksella korvatulppien kehittämisessä, Howard Leight tuo markkinoille uniikin Bilsom303-kertakäyttöisen korvatulpan, joka antaa uuden kokemuksen ja parannetun mukavuuden, jonka työntekijäsi ansaitsevat. Bilson 303:n uniikki vaahtosekoitus tarjoaa mukavuutta. Se on valmistettu Leight Stripe-aineesta, joka on sekoitus keltaista ja valkoista polyuretaanivaahtoa, joka tuntuu pehmeältä sekä käsissäsi että korvassasi, mutta ei tunnu liian tiukalta korvassasi.

Se on helppo kääriä kokoon ja kun se on asennettu kunnolla, se ei tule ulos korvakäytävästä - vaan varmistaa tiiviin ja optimaalisen suojauksen. Sen pehmeä pinta estää lian kerääntymisen korvatulppaan ja edistää näin hygieenisyyttä. Lisäksi sen keltainen pää on hyvin näkyvillä korvakäytävän ulkopuolella, jotta voit tarkistaa sen istuvuuden aina välillä.

 

303L: ominaisuudet

  • Korkeanasteen mukavuutta ja näkyvyyttä käytettäessä
  • Vaahto muotoutuu hellävaraisesti korvakäytävään
  • Pienempi paine laajentumisen aikana luo mukavamman tiivisteen
  • Pehmeä pinta estää lian kerääntymisen ja edistää hygieenisyyttä
  • Luodin muotoon suunniteltu malli on helppo kääriä kokoon ja asentaa
  • Vakiokoko

Toimitus
Teemme kaikkemme lähettääksemme tilauksenne 3-4 päivässä. Arkisin ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä. Saamme toisinaan todella isoja tilauksia yhtäkkiä. Joskus tuote pitää laittaa “takatilaukseen”. Teemme parhaamme tarjotaksemme teille kaiken tarvitsemanne tiedon tässä tilanteessa.


Toimitus postitse
Jos tuotteenne toimitetaan teille paketissa, joka ei mahdu postilaatikkoonne, toimitetaan paketti teille suoraan kotiin. Jos ette ole kotona paketin saapuessa, teille jätetään kuitti, jota vastaan voitte noutaa pakettinne postista.

Toimituskulut
Toimitus Suomeen maksaa 2,95 Euro, jos tuotteet ovat pieniä, niitä on 3-4 ja ne mahtuvat kirjekuoreen. Toimitus maksaa 7.50 Euro, jos olet tilannut vähintään yhden isomman tuotteen, joka täytyy lähettää paketissa.